VIAC O CHORVÁTSKYCH NEHNUTEĽNOSTIACH
všetko, čo potrebujete vedieť

Chorvátsko je krásna krajina s nádherným pobrežím, príjemnou klímou a bohatou históriou. Tieto faktory spolu s nízkymi cenami nehnuteľností a rastúcim záujmom o Chorvátsko ako destináciu pre dovolenku a investície, robia z Chorvátska atraktívne miesto pre nákup nehnuteľnosti.

Niektoré z hlavných výhod nákupu nehnuteľnosti v Chorvátsku

Nízke ceny nehnuteľností: Ceny nehnuteľností v Chorvátsku sú stále nízke v porovnaní s inými destináciami v Európe. To znamená, že môžete kúpiť nehnuteľnosť v Chorvátsku za cenu, ktorú by ste inde zaplatili iba za menší apartmán.
Rozmanitosť ponuky: Chorvátsko ponúka širokú škálu nehnuteľností, od malých apartmánov po veľké vily s bazénom. Existujú nehnuteľnosti vhodné pre každú príležitosť a rozpočet.
Výborná klíma: Chorvátsko má príjemnú klímu s teplými letami a miernymi zimami. To znamená, že môžete využívať svoju nehnuteľnosť po celý rok a mať príjemnú dovolenku v každom ročnom období.
Krásne pobrežie: Chorvátsko má jedno z najkrajších pobreží v Európe. Nákup nehnuteľnosti na pobreží vám umožní využívať krásne pláže, slnečné počasie a nádherný výhľad na more. Ak hľadáte miesto na relaxáciu a strávenie času v prírode, potom je Chorvátsko tou správnou voľbou.

Možnosť zisku z prenájmu: Ak neplánujete tráviť v Chorvátsku všetok svoj čas, môžete svoju nehnuteľnosť prenajať, keď ju nevyužívate. Nehnuteľnosti v Chorvátsku môžu byť veľmi rentabilné, najmä ak sa rozhodnete prenajať svoju nehnuteľnosť turistom. Vysoký záujem o Chorvátsko ako rekreačnú destináciu znamená, že je tu vysoký dopyt po prenájme nehnuteľností.
Stabilná ekonomika: Chorvátska ekonomika je stabilná a rastie, čo znamená, že investícia do nehnuteľnosti tu má vysokú šancu na zisk.
Príležitosti na výstavbu: Ak hľadáte miesto na výstavbu svojho vysnívaného domu, potom je Chorvátsko tou správnou voľbou. Tu sú široké možnosti na výstavbu nových nehnuteľností, a to najmä na pobreží.
Legislatíva: Právna ochrana ako v akejkoľvek inej krajine EÚ.
Možnosť voľného pohybu: Chorvátsko je členom Európskej únie, čo vám umožňuje voľne cestovať po celej Európe. Okrem iného je Chorvátsko členom Schengenského priestoru od 1.1.2023. Kúpa nehnuteľnosti v Chorvátsku vám tak poskytne možnosť užívať si všetky výhody a krásy celej Európy.