VIŠE O HRVATSKIM NEKRETNINAMA
sve što trebate znati

nekretnine Hrvatska

Hrvatska je prekrasna zemlja s prekrasnom obalom, ugodnom klimom i bogatom poviješću. Ovi čimbenici, zajedno s niskim cijenama nekretnina i rastućim interesom za Hrvatsku kao destinaciju za odmor i ulaganje, čine Hrvatsku atraktivnim mjestom za kupnju nekretnina.

Neke od glavnih prednosti kupnje nekretnina u Hrvatskoj

Niske cijene nekretnina: Cijene nekretnina u Hrvatskoj i dalje su niske u usporedbi s drugim destinacijama u Europi. To znači da u Hrvatskoj možete kupiti nekretninu po cijeni koju biste drugdje platili samo za manji stan.
Raznolikost ponude: Hrvatska nudi širok izbor nekretnina, od malih apartmana do velikih vila s bazenima. Postoje nekretnine za svaku priliku i proračun.
Izvrsna klima: Hrvatska ima ugodnu klimu s toplim ljetima i blagim zimama. To znači da svoju nekretninu možete koristiti tijekom cijele godine i imati ugodan odmor u bilo koje doba godine.
Prekrasna obala: Hrvatska ima jednu od najljepših obala u Europi. Kupnja nekretnine na obali omogućuje vam uživanje u prekrasnim plažama, sunčanom vremenu i prekrasnom pogledu na more. Ako tražite mjesto za opuštanje i boravak u prirodi, onda je Hrvatska pravi izbor.

nekretnine Hrvatska

Opcija profita od najma: Ako ne planirate cijelo vrijeme provoditi u Hrvatskoj, svoju nekretninu možete iznajmiti kada je ne koristite. Nekretnine u Hrvatskoj mogu biti vrlo isplative, pogotovo ako svoju nekretninu odlučite iznajmljivati ​​turistima. Veliki interes za Hrvatsku kao destinaciju za odmor znači da postoji velika potražnja za nekretninama za iznajmljivanje.
Stabilno gospodarstvo: Hrvatsko gospodarstvo je stabilno i raste, što znači da ulaganje u nekretnine ovdje ima velike šanse za profit.
Mogućnosti gradnje: Ako tražite mjesto za izgradnju kuće iz snova, onda je Hrvatska pravi izbor. Široke su mogućnosti za izgradnju novih nekretnina, posebno na obali.
Zakonodavstvo: Pravna zaštita kao u bilo kojoj drugoj zemlji EU.
Sloboda kretanja: Hrvatska je članica Europske unije, što vam omogućuje slobodno putovanje diljem Europe. Između ostalog, Hrvatska je članica schengenskog prostora od 1. siječnja 2023. godine. Kupnjom nekretnine u Hrvatskoj dobit ćete priliku uživati ​​u svim prednostima i ljepotama cijele Europe.