VÍCE O CHORVATSKÝCH NEMOVITOSTECH
vše, co potřebujete vědět

nemovitost chorvatsko

Chorvatsko je krásná země s nádherným pobřežím, příjemným klimatem a bohatou historií. Tyto faktory spolu s nízkými cenami nemovitostí a rostoucím zájmem o Chorvatsko jako destinaci pro dovolenou a investice, dělají z Chorvatska atraktivní místo pro nákup realit.

Některé z hlavních výhod nákupu nemovitosti v Chorvatsku.

Levné nemovitosti v Chorvatsku: Ceny nemovitostí v Chorvatsku jsou stále nízké ve srovnání s jinými destinacemi v Evropě. To znamená, že můžete koupit nemovitost v Chorvatsku za cenu, kterou byste jinde zaplatili jen za menší apartmán.
Rozmanitost nabídky: Chorvatsko nabízí širokou škálu nemovitostí, od malých apartmánů po velké vily s bazénem. Existují nemovitosti vhodné pro každou příležitost a rozpočet.
Výborné klima: Chorvatsko má příjemné klima s teplými léty a mírnými zimami. To znamená, že můžete využívat svou nemovitost po celý rok a mít příjemnou dovolenou v každém ročním období.
Krásné pobřeží: Chorvatsko má jedno z nejkrásnějších pobřeží v Evropě. Nákup nemovitosti na pobřeží vám umožní využívat krásné pláže, slunné počasí a nádherný výhled na moře. Pokud hledáte místo k relaxaci a strávení času v přírodě, pak je Chorvatsko tou správnou volbou.

nemovitost chorvatsko

Možnost zisku z pronájmu: Pokud neplánujete trávit v Chorvatsku všechen svůj čas, můžete svou nemovitost pronajmout, když ji nevyužíváte. Nemovitosti v Chorvatsku mohou být velmi rentabilní, zejména pokud se rozhodnete pronajmout svou nemovitost turistům. Vysoký zájem o Chorvatsko jako rekreační destinaci znamená, že je zde vysoká poptávka po pronájmu nemovitostí.
Stabilní ekonomika: Chorvatská ekonomika je stabilní a roste, což znamená, že investice do nemovitosti zde má vysokou šanci na zisk.
Příležitosti k výstavbě: Pokud hledáte místo k výstavbě svého vysněného domu, pak je Chorvatsko tou správnou volbou. Zde jsou široké možnosti pro výstavbu nových nemovitostí, a to zejména na pobřeží.
Legislativa: Právní ochrany jako v jakékoliv jiné zemi EU.
Možnost volného pohybu: Chorvatsko je členem Evropské unie, což vám umožňuje volně cestovat po celé Evropě. Mimo jiné je Chorvatsko členem Schengenského prostoru od 1.1.2023. Koupě nemovitosti v Chorvatsku vám tak poskytne možnost užívat si všech výhod a krás celé Evropy.