VIAC O CHORVÁTSKYCH NEHNUTEĽNOSTIACH
všetko, čo potrebujete vedieť

kúpe bytu Chorvátsko

S nami je obstaranie bytu jednoduché a bez stresu

Chorvátsko je krajina, ktorá mnohých láka nielen svojou krásou, ale aj možnosťami investícií do nehnuteľností. Predstava vlastného bytu s výhľadom na modré more a starobylé chorvátske mesto je vskutku lákavá. Ale ako sa vysporiadať s nákupom bytu v krajine, ktorej právny a bytový trh sa môže výrazne líšiť od toho, na čo sme zvyknutí?

Nehnuteľnosti v Chorvátsku: Čo by vás mohlo prekvapiť

Predstava nákupu nehnuteľnosti v zahraničí môže byť pre mnohých spojená s obavami. Obavy z neznámych právnych noriem, možných komplikácií pri vybavovaní dokumentov alebo otázkami týkajúcimi sa legálnosti stavby sú bežné. U nás sa však môžete spoľahnúť na to, že vám celý proces nákupu bytu v Chorvátsku zjednodušíme.

Legálnosť stavby v Chorvátsku

Jedným z hlavných úskalí pri nákupe bytu v Chorvátsku je overenie legálnosti stavby. V minulosti bolo v Chorvátsku postavených mnoho nehnuteľností bez zodpovedajúcich stavebných povolení, čo môže viesť k problémom s legalizáciou a následne aj s predajom. S nami však môžete mať istotu, že každá nehnuteľnosť, ktorú vám ponúkneme, má všetku potrebnú dokumentáciu v poriadku.

Kompletná dokumentácia

Okrem legálnosti stavby je dôležitá aj kompletnosť vlastníckych a katastrálnych dokladov. V Chorvátsku môže byť táto dokumentácia rozsiahlejšia ako v SR, ale vďaka nášmu tímu odborníkov vám pomôžeme so všetkým potrebným.

Komunikácia s predávajúcim

Navyše vám uľahčíme komunikáciu s predávajúcim a zaistíme, aby všetky zmluvy boli pre vás čo najvýhodnejšie av súlade s chorvátskym právom.

Prečo s nami?

S naším tímom špecialistov vám zaručujeme hladký priebeh nákupu bytu v Chorvátsku. Ponúkame komplexný servis - od výberu nehnuteľnosti v Chorvátsku, cez právny servis až po zaistenie financovania. U nás získate pokojný spánok s vedomím, že všetko je v profesionálnych rukách.

Nákup bytu v Chorvátsku môže byť pre mnohých komplikovaným procesom plným neistoty. S nami sa však stáva tým, čo by mal byť – radostným krokom k vlastnému domovu v jednom z najkrajších kútov Európy. Dajte nám šancu ukázať vám, ako môže byť nákup nehnuteľnosti v Chorvátsku jednoduchý a bez stresu.