VÍCE O CHORVATSKÝCH NEMOVITOSTECH
vše, co potřebujete vědět

koupe bytu Chorvatsko

S námi je pořízení bytu jednoduché a bez stresu

Chorvatsko je země, která mnohé láká nejen svou krásou, ale i možnostmi investic do nemovitostí. Představa vlastního bytu s výhledem na modré moře a starobylé chorvatské město je vskutku lákavá. Ale jak se vypořádat s nákupem bytu v zemi, jejíž právní a bytový trh se může výrazně lišit od toho, na co jsme zvyklí?

Nemovitosti v Chorvatsku: Co by vás mohlo překvapit

Představa nákupu nemovitosti v zahraničí může být pro mnohé spojena s obavami. Obavy z neznámých právních norem, možných komplikací při vyřizování dokumentů nebo otázkami týkajícími se legálnosti stavby jsou běžné. U nás se však můžete spolehnout na to, že vám celý proces nákupu bytu v Chorvatsku zjednodušíme.

Legálnost stavby v Chorvatsku

Jedním z hlavních úskalí při nákupu bytu v Chorvatsku je ověření legálnosti stavby. V minulosti bylo v Chorvatsku postaveno mnoho nemovitostí bez odpovídajících stavebních povolení, což může vést k problémům s legalizací a následně i s prodejem. S námi však můžete mít jistotu, že každá nemovitost, kterou vám nabídneme, má veškerou potřebnou dokumentaci v pořádku.

Kompletní dokumentace

Kromě legálnosti stavby je důležitá také kompletnost vlastnických a katastrálních dokladů. V Chorvatsku může být tato dokumentace rozsáhlejší než v ČR, ale díky našemu týmu odborníků vám pomůžeme se vším potřebným.

Komunikace s prodávajícím

Navíc vám ulehčíme komunikaci s prodávajícím a zajistíme, aby všechny smlouvy byly pro vás co nejvýhodnější a v souladu s chorvatským právem.

Proč s námi?

S naším týmem specialistů vám zaručujeme hladký průběh nákupu bytu v Chorvatsku. Nabízíme komplexní servis – od výběru nemovitosti v Chorvatsku, přes právní servis až po zajištění financování. U nás získáte klidný spánek s vědomím, že vše je v profesionálních rukou.

Nákup bytu v Chorvatsku může být pro mnohé komplikovaným procesem plným nejistoty. S námi se však stává tím, co by měl být – radostným krokem k vlastnímu domovu v jednom z nejkrásnějších koutů Evropy. Dejte nám šanci ukázat vám, jak může být nákup nemovitosti v Chorvatsku jednoduchý a bez stresu.